Pierwszy raz zrobiłam wg przepisu z mlekiem w proszku łaciatym, wyszedł idealny, drugi raz użyłam mleka w proszku niebieskiego i ścisną się ale nie tak jak za pierwszym razem.
- {"set":null,"list":{"2":19,"3":0,"4":4,"5":1,"6":0,"7":1}}
- Odpowiedz
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowanyZa każdym razem robię z niebieskiego , nie ma problemu :) jak ktoś pisze że nie wychodzi mu to problem jest gdzie indziej podejrzewam . Proszę z przepisem sobie zrobić odmierzać itd i jest super
- {"set":null,"list":{"4":1}}
- Odpowiedz
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowanyNiestety to jednak coś jest z niebieskim mlekiem. Zawsze robię wafle z tego samego przepisu i z łaciatym wychodzą o wiele lepsze.
- {"set":null,"list":[]}
- Odpowiedz
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowanyProblem nie leży w mleku w proszku a w tym, że masa płynna i rondelek były za ciepłe.. :( nie raz się tak załatwiłam, że dodawałam mleko w proszku od razu po wyłączeniu palnika, a dopiero babcia mnie uświadomiłam, że lepiej poczekać.. ja nim wsypie mleko w proszku to czekam aż rondelek i płynna masa lekko przestygnie a wtedy nic się nie dzieje ;) wystarczy energicznie mieszać trzepaczka i rozcierać grudki o bok garnka, aczkolwiek moim domownikom smakują te grudki ☺️
- {"set":null,"list":{"2":0,"4":1}}
- Odpowiedz
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowanyZawsze wsypuje do gorącego i się udaje od 20 lat 🤣🤣🤣 To nie problem z mlekiem w proszku ani ciepłym garnkiem 🤣🤣
- {"set":null,"list":[]}
- Odpowiedz


